Lag-SM 2016

 
För ganska exakt en månad sedan åkte jag upp till Karlstad för att delta i Lag-SM. Dressage Club hade två lag med i år. I det toppade laget var Sofia, Therese och Karin med och i det andra laget red jag, Veronica och Åsa. Welle kändes fin i travdelen i MSV An, och vi låg på 69% där ett tag, sedan sprack det tyvärr i både skritten och galoppen så vi landade på 64% vilket är helt okej när man missar piruetterna.
 
 
Sofia vann sin Intermediarie I på lördagen och sedan vann hennes lag hela mästerskapet dagen efter. Ett Lag-SM guld - Vilken jäkla grej!

0 Kommentarer
Kommentera här

Living that Skåne life

 
Det var länge sedan jag skrev, men i mitt liv har det också hänt en hel del - Jag har flyttat till Skåne! Nu mer bor och jobbar jag på Mosslunda Dressyrstall utanför Kristianstad i Skåne, vad gör man inte för att få träna för Cilla  och Einar flera dagar i veckan?
 
Mamma, Welle och potatislandet! Det är så himla exotiskt för mig att se fält där det odlas massa mat.
 
Man kan nog säga att jag har bytt liv helt och hållet. Från att bo i Stockholm, studera och ha Welle inackorerad så bor jag nu långt ute på landet (närmsta grannen är en kycklingfarm, hahahaha) och jobbar långa dagar i stallet. Idag har jag varit nere i Skåne i exakt två månader och mina valkar i händerna är hårdare än någonsin, men vad gör det när jag trivs väldigt bra med mina kollegor/rumskompisar Julia och Bea?
 
Stallet och ridhuset på Mosslunda

0 Kommentarer
Kommentera här