Mosslunda ur Mobilen

Jag har nu bott tre månader nere i Skåne, på Mosslunda Dressyrstall. Vi tar en tillbackablick genom min (numera ganska skamfilade) telefon, för det är den jag använder när jag tar bilder. Min Nikon D7000 ligger mest på rummet och samlar damm.
 
Welle och jag tog en promenad och spanade in gyllengula fält. Katten Tiger tar en förmiddagslur på sin favoritsovplats - blomkrukan i sadelkammaren.
 
En igelkott hade fastnat i ett sådant där nät man har runt hösilagebalar. Vi klippte loss den med en sax och räddade livet på den lilla varelsen. Dessutom red Bea, jag och Eva till Gärds terrängbana och fräste på i full fart. Bea var snabbast.
 
Bea, Julia, jag och Wille på Beas 25-årsdag.
 
Queen Toto, min favoritkatt av de tre som finns på Mosslunda.
 
Inte en bild från Mosslunda, men ändå tagen under dessa tre månader. Welle i meetinguppstallningen på Lag-SM.
 
Welle myser i hagen en solig morgon och så den halvtama duvan som helt plötsligt dök upp i stallet förra veckan. Vi döpte den till Joppe efter barnprogrammet "Rädda Joppe - Död eller Levande" som gick på SVT för typ hundra år sedan, hahaha.
 
Utsikt över gräshagarna när vi morgonfodrar.
 
Och så en suddig bild på Charlotte Dujardin och Dragon Welt! Vi blev bjudna av Cilla och Einar att se 4-åringarnas final på Breeders.

0 Kommentarer
Kommentera här