Nästan som sommar

 
Alltså vädret just nu! Idag har det varit 20 grader varmt och strålande sol. När det är långledig helg och såhär varmt känns det nästan som sommarlov. Jag åkte och red Welle på förmiddagen, fick hjälp av Sofia att bli kvickare i mina hjälper och Welle gick ifrån att kännas rätt otaggad till att bli fin och mjuk. Sedan smörjde jag allt läder och packade till Welle - imorgon åker vi till Hammarö. Welle tycker om underlaget i Hammarös tävlingsridhus och förra året på Hammarö gjorde jag mina två bästa ritter för hela tävlingsterminen. Man kan ju hoppas på bra resultat i år igen.
 
 
Mitt på dagen gick jag faktiskt ut och solade på altanen. Att kunna gå i bikini första veckan i maj är ju så lyxigt. Sedan åkte vi tillbaka till Welle på kvällen och duschade honom, vilket var ett projekt i sig då han gått utan täcke i veckan och gått och blivit en dammråtta, haha...
 
 
Nu på kvällen har jag packat mina grejer och jobbat lite och så fort jag publicerat det här blogginlägget ska jag sova. Imorgon ringer klockan innan fem. Godnatt!

1 Kommentarer


Postat av: Vanessa andersson
2016-05-09
URL: http://vanessaandersson.se

usch, innan fem..Och jag tyckte det var jobbigt att höra klockan vid 6 :(

Svar: Haha, man måste ju älska det glamourösa hästlivet ibland…!
Emma Frankenberg
Kom ihåg