Multitaskar

 
Det är tjugotvå dagar till studenten och det märks; det blir allt färre lärarledda skoltimmar samtidigt som sista uppgiften-stressen i alla ämnen är mycket närvarande. Jag är helt ledig från skolan idag och både imorgon och på fredag har jag bara en lektion. Inte för att det betyder vila, direkt. Innan studenten har jag tre uppsatser, ett tal och möjligtvis ett matteprov att skriva och det mesta har deadline den här veckan.
 
Det är lite ångest att se solen utanför fönstret och att samtidigt sitta inne, böjd över datorn. Det känns liksom som att jag missar allt. Så jag tog med mig datorn och ett fruktfat ut i solen, multitaskar genom att jobba på brännan och uppsatsen samtidigt, haha.
Hoppas ni har en fin onsdag!

3 Kommentarer


Postat av: Veronica Wallgren

Jobbigt att det är så mycket på slutet men härligt att man kan kombinera det med lite sol :)

Svar: Ja men verkligen! Snaaaaart är det slut :)
Emma Frankenberg

Postat av: Matilda Berlin

Men åhhh så härligt det ser ut!

Postat av: Caroline och unghästen Stina

In i kaklet med de där uppgifterna! Motivationsnivån sjunker exponentiellt med finare väder, I know, men sen har du ju hela sommaren! "Tur" att det ska bli dåligt väder i helgen ;)

Svar: Precis! Det är så kort kvar att man inte kan ge upp nu. Men på helgerna har man ju tävlingar och annat så då hinner man inte plugga heller...
Emma Frankenberg
Kom ihåg