Welle hos Tandis

 
Idag har vi varit på Täbykliniken för att Welle skulle till tandläkaren, det är inte direkt hans favoritgrej om vi säger så. På grund av att Welle har en viss talang för att skaka av sig munstegen så får han en elefantdos med lugnande. Men trots att han i ena studen stod och snarkade som en annan trött farbrorhäst så lyckades han i nästa sekund ändå krångla sig ur munstegen. Fantastiskt. 
 
Welle har måttlig gombitning samt ett par gamla hål med lagningar i som ibland måste göras om. Vi åker ändå in var sjätte månad eftersom Welle måste gå med kandar vilket såklart är en påfrestning för munnen, allt för att hålla honom i så bra skick som möjligt. Nu har Welle kollats igenom av veterinär på Brunmåla för någa veckor sedan, varit hos tandläkaren idag och nästa helg kommer vår kiropraktor och går igenom honom. Mer redo än så kan vi nog inte bli inför vårens kommande starter.
 
Nu ska jag sätta mig i bilen och åka till Uppsala för att hänga med min syster hela helgen. Det kommer att bli en svettig resa eftersom:
1) Jag har aldrig åkt så långt ensam förut.
2) Jag har aldrig kört med GPS tidigare.
3) Det är dimma och regn = apdålig sikt.

0 Kommentarer

Kom ihåg