På väg upp

 
Den här veckan har det gått så bra att rida, både själv och på Jennieträningen. Något hände i måndags och helt plötsligt fick jag igenom halvhalterna på yttertygeln i båda varven like no big deal. Resultatet blev att Welle kom så mycket mer mellan hjälperna och blev mer påverkbar och följsam. Vi hittade liksom ett annat slags flyt.
 
Det känns som att vi är påväg uppåt nu i formkurvan. Allt grundjobb under igångsättningen gör att jag nu belönas med en lydig häst som väntar i serierna, inte häver sig i piruetterna och gör jämna galoppslutor utan vingel. När allt går som på räls och man verkligen känner sig som ett team med hästen, då är det som allra roligast att rida.
 

3 Kommentarer


Postat av: Tova

Måste säga att jag älskar din design!! såååå fin

Svar: Tack, vad snällt skrivet! :)
Emma Frankenberg

Postat av: Gabriella

Måste bara säga att Gud vad glad jag blev av att läsa ditt inlägg! Det är verkligen världens bästa känsla när det går bra på träningar, när man känner sig sammansvetsade och som ett team. Jag gläds verkligen med dig, superkul! Jag och min ponny är på gång att komma tillbaka i konditionen vi var i innan jag kom in i en svacka där jag hade 0 motivation, det väntas mycket hårt arbete, men det är ju värt det i slutändan när man belönas med lyckade träningar. Nu är det så att jag satsar på hoppningen, men det är ju i princip samma sak vi snackar om - glädjen efter lyckade pass. Verkligen roligt att läsa som sagt, det gör mig glad. Superfin header har du också! Ska bli roligt att läsa om er resa nu framåt! :)

Svar: Vad gulligt skrivet, tack!Roligt att du också är på väg upp efter en svacka, jag känner verkligen igen det där med att det kan vara riktigt jobbigt att ta sig framåt i perioder.
Emma Frankenberg

Postat av: Hanna

Sånt här blir man verkligen glad av att läsa!! Så roligt att ni har fått tillbaka flytet i ridningen!

Svar: Roligt att du fick en positiv känsla av inlägget. Det känns jättebra med Welle just nu!
Emma Frankenberg
Kom ihåg