Onsdag mitt i veckan

 
Den här veckan känns så bra; jag ligger bra i fas med skolan, Welle känns fin och det blir varmare och allt vårigare utanför. Idag har jag varit i stallet innan skolan precis som varje onsdag, Welle joggades lite lugnt ute i skogen efter gårdagens Jennieträning. Han var så himla lugn och hetsade inte upp sig trots att någon eldade värsta högen med grenar på sin tomt. Sedan var jag i skolan ett par timmar, pluggade och gick på dagens enda lektion. Efter det åkte jag och handlade mat och hämtade ut ett paket på posten. Jag parkerade dessutom perfekt i parkeringsrutan vid Coop, sånt himla flyt, haha.
 
Nu blir det våfflor till sen lunch innan jag ska ut och spinga lite. Det var ganska länge sedan jag var ute och sprang, jag är mer en styrketräningsmänniska om jag ska vara ärlig. Iallafall, vi får se om jag orkar milen, annars är det ett mål att nå innan sommaren.

4 Kommentarer


Postat av: Paulina
2016-03-09
URL: http://lyckoruset.se

Åh, våfflor hade inte suttit fel!! :)

Svar: Våfflor är så himla gott :)
Emma Frankenberg

Postat av: josefine

Hoppas du har en bra vecka, än så länge! :)

Svar: Tack, du med!
Emma Frankenberg

Postat av: Vendela
2016-03-09
URL: http://nouw.com/werme

Minns inte ens senast jag var ute och sprang i naturen alltså!! Får bli en ny grej i vår för jag kan inte förmå mig att springa what so ever om det inte är vacker miljö runtomkring mig, haha. Solnedgångar är favoriten, tills dess stannar jag på gymmet bland vikterna jao

Svar: Vi kan bli running buddies, haha
Emma Frankenberg

Postat av: Elise
2016-03-10

Kikade in här för första gången och måste bara säga att du har en jättefin blogg! Blir alltid lika glad när jag hittar nya med hög kvalitet, välskriven och fina bilder :) Blir fler besök!

Svar: Tack så jättemycket för den fina kommentaren! Jag blir så himla glad när folk säger att de gillar min blogg :)
Emma Frankenberg
Kom ihåg