Königs Comtesse

 
Förra veckan kom dessa dyrgripar som jag väntat på i ungefär sju veckor. Ett par Königs Comtesse i färgen borstad whiskey, med polospänne och matchande sporremmar. Det är dessutom likadant spänne på stövlen som på sporremmen. Om ett par ridstövlar kan vara drömmiga så är det precis vad dessa är. Jag har velat köpa ett par träningsstövlar ganska länge, dels för att det är så fint med bruna träningsstövlar och dels för att de svarta Königs Favorit jag har är lite för stora i foten och runt vaden samt lite för korta vilket man kan se här.
 
Så jag sparade massa julklappspengar och en del av min lön och beställde dessa i januari efter noggrann betänketid. Jag tror att jag provade nästan alla stövlar på Högdalen, allt från Amazona Sueca till De Niro och så Königs såklart. Jag ville ha ett par riktigt hårda stövlar och har varit väldigt nöjd med mina Königs Favorit innan då de inte blivit speciellt slitna på insidan. När vi måttade märkte vi dessutom att jag passar i en av Königs standarstorlekar vilket är sån himla tur, dessutom passar deras rymliga skaft mina höga vrister, haha. Färgen whiskey blev det dels för att jag inte ville ha en allt för mörk brun som kan misstas för svart från långt håll och dels för att jag ville ha en brun som drog mer åt rött än åt gult. Matilda har stövlar i samma färg, så jag hade spanat in dem tidigare och verkligen tyckt om färgen.
 
Är så himla nöjd med hur stövlarna blev och längtar tills jag kan premiära dem lite försiktigt i helgen (there will be blood). Nu är jag sugen på ytterligare ett par stövlar till tävling, lackade och svarta. Men då måste jag spara ihop ett tag eller önska mig i studentpresent (hint till dig mamma, jag vet att du läser detta).
 

1 Kommentarer


Postat av: Andrea Müller
2016-03-22
URL: http://andreamuller.se

Det var nog bland de snyggaste stövlarna jag någonsin sett, jag vill också haa!

Svar: Tack! Jag är verkligen jättenöjd med dem :)
Emma Frankenberg
Kom ihåg