Vilken Vecka!

Här har det varit tyst ett ganska bra tag. Först var det så mycket med slutspurten i skolan och sedan kom förra veckan som endast kan beskrivas som veckan med stort V.
 
SI3 på Nacka Gymnasium 2016 
 
Sofia och jag
 
På torsdagen tog jag studenten och jag hann vara med på utspringet men missade både flak och slutskiva. För när mina klasskompisar lämnade skolan ovanpå ett lastbilsflak åkte jag med mamma och pappa till stallet - vi skulle till SM!
 
Jag och Welle på fredagen, det var nästan 30 grader varmt men Welle kämpade på utan minsta protest. Foto: Susanna Hellström
 
Och vilket SM det var. Jag har aldrig varit på nationaldagstävlingarna förut, och det var verkligen en superhäftig känsla att rida in på GP banan och se slottet bakom domare C. Jag hade många missar i alla mina ritter och satte inte en vänsterpiruett på hela helgen men lyckades ändå på något sätt knipa sista platsen i finalen för Unga Ryttare. Mitt första år som Young Rider, mitt andra SM någonsin och jag tar mig till final - det var verkligen en wow-känsla.
 
Jag och Welle i finalen för Young Riders. Foto: Meta Halldén
 
I finalen startade jag sist av alla, så jag hade hela dagen på mig att gå runt och vänta och bli nervös, haha. Jag red Sofias gamla YR-kür med Rihanna, Kelly Rowland/David Guetta och Swedish House Mafia och hade missar i både vänsterpiruetten (såklart), samlade skritten, ökade traven, högerslutan och vänsteröppnan. Jag har nog aldrig ridit ett program med så mycket missar, men vi fick iallafall ett par sjuor i högerpiruetten, någon sluta och högeröppnan. I totalen slutade jag på en 14e plats, så just nu är jag 14e bäst i Sverige vilket såklart är superhäftigt.
 
Foto: Meta Halldén
 
Nu har saker och ting återgått till det normala, jag har lite ledigt och Welle har en mycket lugn period med massa promenader och lätt tömkörning i låg form. Vi var hos veterinären i onsdags och kollade igenom honom och han var jättefin. Det känns så himla skönt att veta att han mår bra när man sätter igång och tränar sedan.

1 Kommentarer
Kommentera här