Wonderful Wednesdays

 
Onsdagarna börjar nästan ta över torsdagarnas roll som bästa vardagen. Jag har bara en lektion mitt på dagen och åker därför oftast till stallet på förmiddagarna. Eftersom jag verkligen är en morgonmänniska som är piggast och effektivast på morgonen känns det bra att starta dagen med att rida Welle. Ridhuset på Högdalen harvas dessutom mycket tidigt varje morgon så på onsdagar är jag oftast helt själv i ett nyharvat ridhus.
 
Den här dagen har förutom skolschemat också varit så himla bra; det har varit strålande sol och klarblå himmel. Nästan vårvarmt i solen och det mesta har bara flutit på. Dessutom kom Nelly hit vid fem och hade med sig sushi från Yasuragi som vi åt till middag medan vi körde sista pluggracet innan lovet. Livet på en pinne.

2 Kommentarer


Postat av: Katarina

Ser ju ut som en underbar utsikt! Själv kämpar jag på en halv-isig ridbana de dagar jag rider, haha

Svar: Absolut, jag har verkligen tur som har möjligheten att stå på en så fin anläggning. Jag har dock också haft min beskärda del av isiga ridbanor, det fanns inte ens en ridbana där min första medryttarponny var uppstallad. Så kämpa på! :)
Emma Frankenberg

Postat av: Katarina

Jag har ju inte jättehöga ambitioner och än så länge en väldig ung häst som inte rids så mycket så är bara jättenöjd över att ha stallplats med fin ridbana (ja, när det inte är is då :P) Vet inte ens om min häst varit i ett ridhus någon gång! x)
Kom ihåg