3, 2, 1 Sportlov

 
Godmorgon lördag och första ledighetsdagen. Som jag har längtat efter sportlovsledighet. Igår firade jag och några tjejkompisar in ledigheten med ostron och bubbel på Usine, så mysigt.
 
Idag ser planerna annorlunda ut, jag ska ägna hela dagen åt att börja rensa ur min systers gamla rum som från och med nu ska bli mitt. Sedan ska Welle joggas och ikväll går jag och mamma och ser En man som heter Ove på bio (hon ville gå med pappa men han är sjuk... Jag är alltså inte förstahandsvalet, hahaha).

0 Kommentarer
Kommentera här

Wonderful Wednesdays

 
Onsdagarna börjar nästan ta över torsdagarnas roll som bästa vardagen. Jag har bara en lektion mitt på dagen och åker därför oftast till stallet på förmiddagarna. Eftersom jag verkligen är en morgonmänniska som är piggast och effektivast på morgonen känns det bra att starta dagen med att rida Welle. Ridhuset på Högdalen harvas dessutom mycket tidigt varje morgon så på onsdagar är jag oftast helt själv i ett nyharvat ridhus.
 
Den här dagen har förutom skolschemat också varit så himla bra; det har varit strålande sol och klarblå himmel. Nästan vårvarmt i solen och det mesta har bara flutit på. Dessutom kom Nelly hit vid fem och hade med sig sushi från Yasuragi som vi åt till middag medan vi körde sista pluggracet innan lovet. Livet på en pinne.

2 Kommentarer
Kommentera här

Life isn't a tiptoe through the tulips

 
Imorgon börjar sista skolveckan innan sportlovet, det känns verkligen som att jag behöver lite ledigt just nu. I helgen är det Cillaträningar men Welle är inte tillräckligt igång från sin ofrivilliga vila under typ hela Januari så jag får sitta på läktaren och titta på alla andra istället. Vad hade man inte gjort för att få vara med, liksom? 
 

2 Kommentarer
Kommentera här