The past week

 
Här har det ekat tomt och tyst. För ganska exakt två veckor sedan exploderade det ut en massa pollen i luften och mitt liv blev ett inferno av allergisnor, haha. Nu är det bättre, även om jag blir mycket trött av medicinerna. Det är dessutom mycket nu, slutspurten i skolan och nationella prov i Engelska 7 och Svenska 3. Det är mindre än femtio dagar kvar till studenten.
 
I helgen blir det dock inte mycket skolarbete för vi ska åka västerut för att tävla, det blir årets första tävling för mig. Idag har jag packat, tvättat och smörjt - imorgon åker vi hem till Jaqueline där både Welle och vi ska bo i helgen. Jaqueline och jag träffades förra året på diverse tävlingar men jag har inte sett henne sen SM.
 
Jag är lite nervös inför tävlingen för allt är så svårt på den här nivån, dessutom är MSV A-programet för Young Riders himla krumelurigt. Welle har dock känts väldigt fin den här veckan, under tisdagens Jennieträning fick jag för första gången verkligen Welle med mig till hundra procent, och så sitter ju alla rörelserna som en smäck så länge jag rider tekniskt rätt.

2 Kommentarer


Postat av: a n n i k a

Så fin!

Svar: Tack!
Emma Frankenberg

Postat av: Caroline och unghästen Stina

Spännande! Är det kval till YR-SM med en gång, eller kommer de senare? Stort lycka till iallafall och hoppas nerverna håller sig innanför skinnet ;)

Svar: Det är två klasser där jag har möjlighet att kvala till YR SM :) Tack så mycket!
Emma Frankenberg
Kom ihåg