Söndagsridning

Stallet och min lilla skruttvolvo
 
Dag två av frostigt solsken och Welle och jag red dressyr i ridhuset. Red samtidigt som Sofia var i ridhuset och det är ju alltid så himla bra för då har jag någon som skriker på mig att vinkla om vänsterhanden, flytta bak högerskänkeln och rida så att jag inte bara nöjer mig med att saker och ting är ganska bra men inte super. Dessutom är det alltid bra att fråga Sofia om tekniska saker som man inte riktigt har koll på.
 
Idag jobbade vi iallafall med den enkla galoppsaxen ur PSGn, här är det ju halvhalterna och rakriktningen som det mesta hänger på och Welle och jag har lite svårt för det. Men det blir bättre dock, man får liksom börja med att sänka svårighetsgraden genom att dela upp rörelsen i flera delar innan man tillslut sätter ihop allt. Dessutom gjorde vi fina seriebyten och travskolor som såg bra ut. Jag fick slita riktigt hårt med att hålla sitsen stadig så imorgon har jag träningsvärk. Träningsvärk är dock den bästa smärtan eftersom man vet att man har den på grund av att man har kämpat.
 
Skrittar nästan alltid fram och av Welle utomhus, eftersom han är så trygg. Undantag ifall det regnar eller snöar väldigt mycket eller om det är riktigt mörkt och jag inte har någon lampa.

0 Kommentarer

Kom ihåg