SIHS-helgen & Black Friday

Förra årets SIHS
 
Mitt instagramflöde är ungefär 99% Sweden International Horse Show och Friends Arena den här helgen. Folk som shoppar, sitter på läktaren, bor på hotell och rider inför fullsatta läktare. Jag har sagt det förut, men det är något speciellt med atmosfären på de riktigt stora tävlingarna.
 
Jag kommer dock inte att befinna mig på Friends i helgen. Jag har inte känt mig speciellt taggad på SIHS i år, har haft så mycket fokus på annat hela hösten. Sedan helt plötsligt var helgen här och jag hade inte bokat biljetter, men det kändes ändå inte som någon jättekatastrof. Jag har inget speciellt jag vill handla på mässan och världscup-klasserna ser man nästan bättre på TV än på läktaren på grund av hur Friends är byggt. Det hade i så fall varit att se dressyrclinicen samt Lövsta Future Challenge som hade lockat, men idag hade jag en viktig dag i skolan som jag inte kunde skippa. Istället har jag följt allt via Equipe Online och SVT Play.
 
Jag har precis kommit hem från stallet och ett dressyrpass på Welle. Jag är helt ensam hemma eftersom mamma och pappa är med Elin i Uppsala och ritar köket till hennes nya lägenhet. Så den här kvällen ska spenderas i soffan med att Black Friday-shoppa diverse julklappar samt beställa studentmössa. Imorgon ska vi åka iväg till sadelutprovaren och titta till min Equipe Olympia efter 2 månaders användning samt se vilken sadelgjord som passar bäst.

0 Kommentarer

Kom ihåg