Cillaträning för två veckor sedan

 
Livet kom liksom emellan den här veckan, därav noll uppdatering. Nu är iallfall gymnasiearbetet avklarat och skoluppgifterna jag har kvar inna jullovet kan jag räkna på två händer. Därmed inte sagt att det kommer bli någon slags dans på rosor. Men jag ser ljuset i slutet av tunneln, iallfall.
 
Förra lördagen var det ju andra och sista dagen av träningshelgen för Cilla. Vi jobbade med galoppslutor, både själva slutan och sedan rakriktning och byte efter samt travskolor. Welle kändes lite trött och långsam i bakbenen, vilket inte var konstigt eftersom piruettarbetet dagen innan var väldigt intensivt. Men eftersom Welle är så himla snäll och easy-going så kämpade han på jättebra utan en endaste protest ändå. Jag kände verkligen att jag fick en bra grund att jobba vidare på, framförallt i vänsterslutan i trav som är mitt och Welles ständiga problem. 
 
Den här veckan har jag jobbat vidare med sakerna jag tränade på för Cilla, både ensam och på Jennieträningarna. Jag hoppas verkligen att Cilla har möjlighet att komma tillbaka för ännu en träningshelg snart.

0 Kommentarer

Kom ihåg