Köra, plugga, köra, plugga

Så himla mysig mule! Haha.
 
Att köra bil och plugga körkortsteori är typ allt jag gör nu för tiden. Helt ärligt så avskyr jag körskolan och hade mycket hellre varit hemma i Stockholm, hängt med mina kompisar, hitta på roligheter och rida Welle. Men om jag verkligen kämpar nu så kanske jag slipper övningsköra och plugga körkortsteori så himla länge till. Dock lite synd att jag missar saker som Nellys 18-årsdag och att se svenskarna som rockar NM nere i Danmark just för att jag måste totalfokusera på körkortet... En annan sak jag verkligen vill göra är att ändra bloggdesignen, det var ett år sedan jag gjorde den som jag hade nu, och mina kodningsskills är riktigt ringrostiga. Har en jättefin idé om en ny bloggdesign, men den är klurig att få till. Bloggdesignen blir dock ett projekt jag börjar med efter körtkortet är taget, jag orkar inte bli snurrig av både HTML-kodning och körkortsteori.
 
Idag ska jag iallfall få åka till stallet och träffa Welle igen, total lycka över det. Har saknat den farbrorn så himla mycket.

0 Kommentarer
Kommentera här

Ganska grym och med ett leende från öra till öra

 
Film från lördagens Jennieträning! Vi gjorde mest galoppjobb, det är ju där svårigheterna ligger i MSV A/PSG. Serier med treor och fyror, enkla saxar och piruetter. Serierna är faktiskt över förväntan, jag kunde ju inte ens göra ett lungt, stabilt och rakt byte på diagonal för ett par månader sedan, nu kan jag ju om jag har tur faktiskt klämma in hela fem stycken! Piruetterna är lite hej och hå, men det är mest jag som ska lära mig förbereda och ha koll på allt genom piruetten och saxen tar sig även om rakriktningen vid x är lite utav en utmaning. Traven var rätt bra trots att Welle var lite trött i slutet av passet; takten är bättre både där och i galoppen, även om han kryper bakom lod.
 
Nu blir det ingen ridning på ett par dagar, för jag sitter på tåget mot Gävle för att gå på intensivkurs inför körkortstagning! Jag är hemma på helgerna, men kommer definitivt att sakna stallet massor ändå. Welle är dock i mycket goda händer, stallchefen Matilda ska nämligen rida honom i min frånvaro.

1 Kommentarer
Kommentera här

SM #3

Fredag och SM dag tre! Det varen förmiddagsstart för min del, vilket betyder tidig morgon med knoppning.
 
Taggnings-musik i öronen, håret on point och en väldigt allvarlig min (haha).
 
Welle var lugnare i FEI Mästerskap på fredagen, trots duggregn. Tre minuter innan jag startade började det dock hällregna. Jag har aldrig någonsin ridit i sådant regn förut, det var helt galet. Stackars Welle vände då såklart upp rumpan mot regnet i halten inte bara en, utan två gånger. Så vi började med en uppridning på 4, 4, 5 poäng och kommentaren "Usch vilket väder!" från en av domarna, haha. Att hämta sig från den starten var ju inte det lättaste, men resten av programmet flöt på. Ingenting var riktigt bra, men vi hade inte heller några grova missar utan bara red runt lite mellanmjölkigt. Jag är så irriterad på mig själv, jag gjorde inget inne på banan utan bara lallade på, liksom. Resultatet blev iallafall 64.123%. Bilden ovan är från torsdagen då regnet gjorde det omöjligt att fota.
 
På eftermiddagen blev det galet mycket bättre väder! Vi tittade på Jennie som vann Intermediarie I på Miró och på Susanna som gjorde en riktigt bra start i FEI Mästerskap för Young Riders.
 
Fina Dobbie. Det är mer nervöst att stå på sidan och titta på sina vänner som rider än det är att själv sitta i sadeln.
 
På eftermiddagen var det Grand Prix. Vann gjorde Patrik Kittel, och det var nog ingen som var förvånad över det.
 
Jennie kom trea med Zircoon, men det finns inga bilder från det. Jag var väl fullt upptagen med att hålla tummarna. Så det får bli en till bild på Scandic istället.

0 Kommentarer
Kommentera här