Allmänt förvirrad...

 
Jag fick en MacBook Pro i födelsedagspresent. Och idag har jag haft en lat lördag och endast ägnat mig åt att fixa till min nya dator. Jag har skapat en ny e-mail, köpt både Photoshop CC och Lightroom och kopiera över bilder från min gamla PC till en extern hårddisk för att sedan kopiera över en liten bråkdel av dessa bilder till min nya Mac. Det enda som är kvar är att rensa och fixa till mitt röriga iCloud-konto, men det verkar bli ett rätt stort projekt... haha.
 
Just nu är jag inne i en love/hate-period med Macen, ett helt nytt operativsystem är inget man lär sig på en kvart liksom och jag har ömsom svurit åt att saker och ting inte beter sig som jag vill eller är van vid och ömsom faschinerats över den braiga skärmen och datorns snabbhet. Bilden i dethär inlägget var den första jag redigerade på Macen och det tog ungefär tjugo gånger längre tid än vad det hade gjort med PCn. Det är lite utav en omställning att gå från Photoshop CS4 Extended på engelska till Photoshop CC på svenska, men en bild blev det iallafall!

0 Kommentarer
Kommentera här

Utslaget

Nu har alla liljorna i den fina buketten jag fick slagit ut! De doftar så himla starkt, man känner det liksom från andra delen av husen och nästan upp till övervåningen. Men det är bara bra för annars hade jag glömt att byta vatten i vasen de står i, haha.
 
Varenda blomma har hållt sig i absolut toppskick trots att buketten är över en och en halv vecka gammal, de ser faktiskt helt nya ut fortfarande - det kallar jag kvalitétsblommor. Blir så glad varje gång jag ser dem och kommer ihåg att det endast är en ynka vecka till min syster äntligen kommer hem igen.

1 Kommentarer
Kommentera här

Bästa hästen och jag

 
Det var så länge sedan jag släpade med kameran till stallet och tog fina bilder på Welle, så igår gjorde jag det och tvingade mamma att fota oss innan dressyrpasset. Fina Welle. 
Ridpasset gick sådär, Welle gjorde de flesta rörelserna hyfsat men jag hade svårt att hitta flyt i takten och tempot. Något jag var väldigt nöjd med var dock bytena mitt över ridbanan som de ligger i Lagtävlansprogrammet, den linjen är sjukt svår och vi har vi kämpat med den ett bra tag. På onsdag är det Jennieträning, är så taggad!
 

0 Kommentarer
Kommentera här