Welle och Cirkuskonsten

Haha älskar mammas "Den säger ju REC.", så himla oteknisk. Glöm inte att ändra bildkvalitén till 1080p!
 
Welle kan exakt ett endaste roligt trick - han kan pussas på kommando. Signalen är att hålla godiset bakom ryggen och göra pussljud med läpparna. Jag vet inte vem det är som lärt honom det, men inte är det jag. En sak är iallafall säker; vankas det godis delar Welle gärna ut mycket blöta och ganska hårdhänta pussar till alla inom räckhåll, även om man inte riktigt bett om det.

0 Kommentarer
Kommentera här

Give a girl the right shoes, and she can conquer the world

 
Jag har alltid varit den lite irriterande lillasystern som lånar väldigt mycket kläder, smycken och skor från sin storasyster. Och förstå paniken när jag insåg att min syster flyttar till Uppsala nästa vecka för att plugga Beteendevetarlinjen på Uppsala Universitet. Min garderob har liksom varit hennes sedan jag var gammal nog att smyga in i hennes rum och sno saker utan att hon märkte, så vad ska jag ta mig till nu?
 
Jag har därför skrivit långa listor på saker och ting jag behöver. Nya svarta jeans, en höstkappa, en vinterjacka, en kavaj, någon härlig festklänning... Först ut var ett par nya skor, och jag hade spanat ut dehär fina från Depeche på Nilson Shoes. I fint, svart läder. Lagom höga för att man ska orka ha dem en hel dag utan att dö fotdöden. Lagom uppklädda. Längtar tills det blir aningens kyligare och höstigare så man kan ha dem.

2 Kommentarer
Kommentera här

Oinspirerad Onsdag

Nikon D7000 + AF-S Nikkor 24-70mm f/2.8G ED
 
Alltså jag vet inte om jag har blivit gnälligare, eller om mitt nya schema i skolan verkligen är så jobbigt som jag och alla mina klagande klasskompisar hävdar. Jag börjar halv nio varje dag, förutom torsdagar då skolan drar igång hela tio minuter tidigare. Måndag, tisdag och onsdag slutar jag fyra och sedan kommer veckans bästa dag torsdag då jag endast har två lektioner och slutar prick elva. Fredagarna är tunga med jobbiga ämnen och en skoldag som tar slut strax innan tre.
 
Jag ogillar verkligen sådana här "filler-inägg" utan en plan eller ett ordentligt tema, men bloggen ekade tomt och kreativitetsnivån när det kommer till att komma på nya inlägg med roliga bilder, syfte och läsvänlig text ligger på noll. Så ni får tre bilder från lördagens besök på Bergianska Trädgården, för djungelbilder blir ju aldrig fel liksom. Jag har börjat fota i RAW istället för JPEG vilket är så himla spännande och gör att jag kan "rädda" en del av mina sämre bilder till att bli helt acceptabla. Jag undrar verkligen varför jag inte provat på RAW tidigare.

3 Kommentarer
Kommentera här