Jag sponsras av YesBox

 
YesBox är ett av Sveriges största stallströföretag. De är stationerade i Skutskär strax söder om Gävle och producerar ett stort utbud av dammfritt stallströ som håller hög kvalité.
 
 
Welle som är väldigt stökig av sig står på YesBox halmpellets vilket jag tycker fungerar väldigt bra, hans box ströas två gånger i veckan med en eller två balar á 13 kg per ströning. Ströet blir mjukt och fluffigt vid vattning men ligger ändå ganska stadigt och flyger inte upp mot kanterna på boxen om Welle rullar sig. Det suger åt sig kiss väldigt bra och framförallt så är det otroligt lättmockat. Det tar ungefär hälften så lång tid för mig att mocka en box med spån- eller halmpellets som det tar att mocka en box med spån.
 
 
I meetingboxar och i transporten använder vi oss av YesBox spån just för att det är lättare att ta ut precis allt strö och rengöra i slutet av meetinget eller när transporten behöver strädas. Spånet är ljust och luftigt utan att damma och håller hög kvalitét, jag har till exempel aldrig hittat större träbitar bland spånflarnen i YesBoxs spånbalar.
 
Det jag tycker om med YesBoxs pelleterade stallströ är det kräver mindre påsar och därför tar mindre plats och blir mer lätthanterligt. YesBox är måna om vår svenska lantmiljö och deras miljövänliga produkter bidrar till en lättare gödelshantering där gödslet kan "återvinnas" och ett minskat tryck på miljön kring våra stall.
 
Vill du läsa mer? Klicka HÄR.

0 Kommentarer

Kom ihåg