Emma Frankenberg

 
Jag är född 1997 och tog studenten från  Nacka Gymnasiums linje Samhälle/Internationell 2016. Jag jobbar som webbredaktör på FrukostAkademin Nacka/Värmdö och tycker att allt som har med webbdesign och fotografering att göra är roligt. Bloggandet är ett sätt för mig att spara och publicera bilder och texter.
 
Jag tillbringar nästan all ledig tid i stallet och att sitta i sadeln är det bästa jag vet. Tillsammans med min häst Welham startade jag Junior SM 2015 och Young Rider SM 2016 där vi tog oss till final. I juli 2016 bytte jag Stockholm mot Skåne då jag och Welham flyttade ned till Mosslunda Dressyrstall för att arbeta och träna för Cilla och Einar Kristoffersen. Här nere hoppas jag på att utvecklas tillsammans med Welle och rida hem bra resultat i Young Rider SM 2017.
 
Kontakt: emma.frankenberg@outlook.com

0 Kommentarer
Kommentera här

Welham

 
Welham "Welle" är en SWB-valack född år 2000 e. Warsteiner u. Amielle ue. Weltmeyer. Welle är utbildad upp till Indermediarie och gör befästa seriebyten ned till vartannat samt passage. Han är min första häst och vi har hängt ihop sedan den 17 maj 2013. Innan vi köpte honom hade jag endast tävlat ett par LCer på ponny med Welham har tagit mig hela vägen upp till Prix St. Georges-nivå - han har lärt mig allt jag kan. På meritlistan finns Junior-SM 2015 och Young Rider-SM 2016 där vi slutade på 14e plats.
 
Welle är en underbart snäll häst som ibland skämtsamt kallas för "Snällham". Han är den perfekta läromästaren som inte ger någonting gratis men som blir riktigt fin om man verkligen gör rätt. Welle bjuder gärna på seriebyten och travökningar och är väldigt förtjust i skimmelston, men det bästa han vet är nog mat och att bli kliad på ryggen. Nu är siktet inställt på Young Rider SM 2017.
 

0 Kommentarer
Kommentera här

Kontakta Emma

Mail: emma.frankenberg@outlook.com

0 Kommentarer
Kommentera här